Race summary Teichwiesen marathon 30-11-2008
Country Germany
Date 30.11.2008
Weather Ok, tad cold
Pro Nice, easy route. I WON !!! ;)))
Con No shower facilities (but this was known, so no problem !)
Time 4.59.57

Så blev det min tur til at prøve det lille løb i Hamborg.. nemlig den utrættelige Christian Hottas' løb "Teichwiesen-marathon", en specialitet med meget få deltagere.. på denne søndag d. 30 november 2008 tre deltagere !

Løbet afvikles meget spartansk, men der er ok forplejning i form af varm te, cola, chokoladehjerter m.v., men bademulighed osv. skal man kigge i vejviseren efter. Til gengæld koster affæren kun 5 Euro og for dette får man så lov at løbe 16 runder rundt om en lille sø, Teich. Turen er faktisk meget nemt løbet og den cirka 50-50 fordeling mellem grussti og asfalt er nænsomt for benene.

Christian Hottas er med +1120 marathon/ultraløb en særdeles erfaren herre, og han taler gerne, meget og højt... men det er underholdende, intelligent og lærerigt... lige efter min smag ! ... og Christian er et levende leksikon udi løb hele verden over (foruden meget andet, får man indtryk af...), så vil man på skolebænken og lære noget, så skal man unde sig en tur til Teichwiesen. Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Jeg kan, betingelserne in mente, varmt anbefale løbet og jeg synes, vi skal lave nogle danskerraids derned fremover... så kommer deltagerantallet måske også op på noget mere fornuftigt... selvom den del er godkendt ifølge de tyske kriterier osv. Der er iøvrigt adskillige danskere, der fra tid til anden har været til løbet, så helt ukendt er det nu ikke, herhjemme.


Ok.. en meget kort beretning... havde lige en længere og meget angstprovokerende køretur i 10 meters sigtbarhed oppe fra Aars efter gløgg-marathon, derfor kun meget lidt søvn.. og følgeligt MEGET træt denne søndag morgen, der var diset og råkold.
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Mere.
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Her løber Christian til venstre og dages tredie deltager Helmuth til højre.
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Regn kom der heligvis ikke noget af, dvs. det gjorde der lige da jeg begyndte at køre hjem.. efter diskret omstigning foran bilen til tørt tøj...
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

En dejlig tur rundt om søen !
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Her er der så kommet lidt mere lys og næsten hul i skydækket. Næsten.
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Synes ikke helt på billedet, men her nogle flotte efterårsfarver denne sidste dag i november.
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Ikke det helt vilde.. men dejlig fredfuldt.
Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Det var så det, dagen indbød ikke til så mange billeder.. det kommer forhåbentligt en anden gang.

Og så overskriften... sørme om jeg ikke fik taget en runde på de to herrer, lægerne, og dermed nr. 1 på resultatlisten. Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow Sker næppe igen !

Jeg vil nok mest huske løbet for, at det var min 10'nde dublet, den syvende i år, og at jeg bar mig selv igennem en mur af træthed på ren vilje.

mvh. Tor Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Min blog om marathon, spiritualitet og mere: http://www.temperance.dk/blog/