Race summary Teichwiesen marathon 17-12-2008
Country Germany
Date 17.12.2008
Weather Weat, partly rainy, slightly snowy
Pro Training with headlamp
Con No shower facilities (but this was known, so no problem !)
Very poor performance by me !
Time 5.27.17

Så har Le Mule du Fedt endnu engang været i Teichwiesen, desværre til årets absolut dårligste performance.. langt fra godkendt og virkeligt ynkeligt selv efter min standard og det siger jo ikke så lidt. Men, men.. jeg fik nu alligevel det, jeg kom efter, nemlig masser af træning med at løbe i mørke med pandelampe, stadig træning til løbet i Zürich nytårsaften. Derudover fik jeg trænet det at blive ved, selvom alle panelets lamper signalerer 'STOP'... dette bliver der sikkert også brug for ved årsskiftet.

Et par hurtige billeder... man kan næsten se på forhånd her, at det tegner tungt.


Her er jeg fremme ved startbænken, jeg startede lidt før de andre (efter aftale med løbsarrangør Christian Hottas).


Nemlig.


Det er et naturskønt område med mange fugle, ja sidste gang så jeg også en hjort og en frø. Så deeet...


Der er mange oberservationsposter med info om dyrelivet.


Så tilbage til overskriften... hvor fedt er det lige at løbe marathon, når maven laver biks... først efter to timer fik jeg 'løst' problemet efter at have fået lidt papir af en iøvrigt flot løbende Michael Bass fra Hamborg... det er sgu første gang, jeg har været på stort ude i busken under et løb. Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow


På sidste billede kan man fornemme, at universets mørke har sænket sig over vinteren her i det nordlige Tyskland.. her kom der tre stavgængere med pandelamper.


Ja.. som nævnt blev løbet en mindre katastrofe for mig, mine ben blev så tunge, at det føltes som om, at jeg ved hvert skridt hev en hel tektonisk plade med mig... så der er vist kun at sige... det er en OM'er... op på thaipigerne igen... (er gået væk fra det med heste Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow) og tilbage med godt humør til næste løb.

Det er bare deili. Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow


vh. Tor Teichwiesen Marathon Pictures - Tor Rønnow

Min blog om marathon, spiritualitet og mere: http://www.temperance.dk/blog/