Race summary Skinnermaraton 23-JUL-2022
Country Denmark
Date 23.07.2022
Weather 16-21 degrees C, overcast, misty rain
Pro Nearby, many friends present, easy course
Con None!
Time 4.55.40

LØBSBERETNING SKINNERMARATON 23-JUL-2022


Blot 6 dage efter mit seneste Skinnermaraton stod jeg til start igen, atter en lørdag morgen kl. 06.00. Denne gang var vejret mere overskyet, så det blev bare til et startbillede, hvorefter kameraet blev lagt væk.

Tak til Leif Skinnerup for det gode, utrættelige arbejde omkring dette lille løb, som så flot bærer hans navn.

vh. Tor Rønnow

Startbillede.

Skinnermaraton 23 JUL 2022 - Tor Rønnow

Derefter lige et lille recap fra sidste uge: “Hjemme om eftermiddagen så jeg på VM i maraton, det blev til en imponerende sejr – og lynhurtige sidste 10 km – for Tola fra Ethiopien. Undervejs i udsendelsen talte de om, at der blev løbet langsomt og at løberne kunne blive ved i timevis på den måde, udelukkende på fedtforbrænding. Dét var i skarp kontrast til det vanvid, jeg selv havde præsteret denne morgen, så jeg lovede mig selv at gribe tingene an en del anderledes næste gang.

Skinnermaraton 23 JUL 2022 - Tor Rønnow

Dette kom til at ske! Jeg forsøgte at holde mig i intervallet 6.30 – 7.00 min/km, og dette lykkedes sådan nogenlunde for langt de fleste kilometer. Resultat: bedste maratontid i godt 3 år og næsten 40 minutter hurtigere end for 6 dage siden på samme rute (og forhold). Dejligt! Her ser vi et billede af mit nye, lækre GARMIN Forerunner 955; længe, længe lå jeg til nævnte sluttid. Billedet forresten taget, da jeg skulle montere mine nye MiiBUDS ACTION II høretelefoner, netop erhvervet i LØBEREN. Super-godt produkt, fed lyd !!

Skinnermaraton 23 JUL 2022 - Tor Rønnow

Efter løbet hej til Mikkel Birch Gormsen, der som altid bevægede sig igennem landskabet som en … puma.

Skinnermaraton 23 JUL 2022 - Tor Rønnow