Race summary Skinnermaraton 17-JUL-2022
Country Denmark
Date 17.07.2022
Weather 16-21 degrees C, overcast
Pro Nearby, many friends present, easy course
Con Died in the end
Time 5.33.57

LØBSBERETNING SKINNERMARATON 17-JUL-2022


14 dage efter årets første Skinnermaraton stod jeg til start igen, atter en søndag morgen kl. 06.00. Denne gang var vejret mere overskyet, så det blev bare til et startbillede, hvorefter kameraet blev lagt væk.

Tak til Leif Skinnerup for det gode, utrættelige arbejde omkring dette lille løb, som så flot bærer hans navn.

vh. Tor Rønnow

PS: Jeg påtænker at deltage de fleste af de kommende weekender.

Startbillede.

Skinnermaraton 17 JUL 2022 - Tor Rønnow

Hjemme om eftermiddagen så jeg på VM i maraton, det blev til en imponerende sejr – og lynhurtige sidste 10 km – for Tola fra Ethiopien. Undervejs i udsendelsen talte de om, at der blev løbet langsomt og at løberne kunne blive ved i timevis på den måde, udelukkende på fedtforbrænding. Dét var i skarp kontrast til det vanvid, jeg selv havde præsteret denne morgen, så jeg lovede mig selv at gribe tingene an en del anderledes næste gang.

Skinnermaraton 17 JUL 2022 - Tor Rønnow