Race summary Copenhagen marathon 2006
Country Denmark
Date 21.05.2006
Weather Just perfect !
Pro Spectators...some ! Flat route.
Con Organization, water stations, route markings.
Time 4.25.23

Mja, en lille beretning skal vi vel have. Lad os tage det først, som ingen har ansvar for: vejret ! Det var så godt som perfekt.

Dernæst: ruten. Den kan jo diskuteres...men ret beset er det vel en ok rute, rimelig flad, godt repræsenteret med 'seværdigheder' i København. OK, Fisketorvet, Sjælør Station og bagsiden af Vestre Kirkegård er nok ikke lige seværdigheder, men bortset fra denne ret kedelige strækning kan vi vel ikke indvende noget imod ruten ? Eller ? JO !! Alle disse 'dimser' der til stor fare var placeret midt på vejen...hvad gjorde de godt for ??? Vejen var jo spæret af ! Helt unødvendigt tiltag efter mine begreber. Det satte desuden kapaciteten på ruten meget langt ned, så der var stor trængsel og megen venten og zig-zagen...faktisk ret langt ind i løbet. Ærgeligt !

En anden ting som virkede håbløst var forsyningsstationerne. Kunne Sparta ikke tage på studietur til en af de store by-marathon og sætte sig ind i, hvordan tingene skal gøres effektivt. At benytte flasker er f.eks. en glimrende ting. At have ordentlig kapacitet ved forsyningsstationerne en anden.

Ok, et par minusser skal ikke skille os ad. Alt ialt var løbet vel ok, benene har det ok og om 2 minutter fra nu står jeg i badet. Tak for den fælles oplevelse.

Tor