Race summary Bremerhaven marathon 2006
Country Germany
Date 23.07.2006
Weather Very very warm (+28 degree Celcius) !
Pro Somewhat flat
Con Boring route, hard to get to
Time 4.24.55


Så har vi været tre løbefyre (Tor, Lars og Michael) i Bremerhaven, Tyskland for at løbe marathon...her til morgen. Bremerhaven er vel det, vi kan kalde Bremens havneby, vil jeg tro, en lille flække uden de store ting at se...det mest spændende var faktisk en sød lille ubåd .

Nå, vi stillede til løbsstart kl. 09.00, men en selvfed speaker med hang til egen stemme forsinkede løbet 20 (tyve !) minutter...vi har aldrig oplevet noget lignende. Lynch-stemning opstod...men heldigvis kom løbet så igang. Ruten var forholdvis flad, et par småbroer skulle passeres, ellers fladt. Man løb samme tur to gange...og løb forbi hinanden på sløjferne..det var ok. Der var flot med forplejning, ruten var afspærret på tysk maner (kamptropper og politi var ude)...så bortset fra starten kan der ikke klages over selve løbet.

Heldigvis var der overskyet de første godt 2 1/2 time, derefter brød solen igennem og det blev MEGET varmt. Meget som PISSE-HAMRENDE varmt , så for os, der tilbringer det halve liv ude på ruten blev det en hård hjemtur i temperaturer på den forkerte side af 28 grader !! Men det gik.

Alt ialt et fint lille løb i en røvhamrende kedelig by...løbets største udemærkelse er vel nok, at det er i kategorien 'marathon'...og dermed er endnu et løb ført til protokol.

Træt hilsen,

Tor

In front of our hotel, Lars and Michael.


Ready for the race ! Attack !!


My nice travel mates and experienced runners. Both made a great race, Lars setting PR !


Looking kinda silly after the race...but the medal has been saved !