Pro Flat and very scenic route in the landscapes of Jutland.
Con No spectators.
Time 5.13.30

Hej der, marathonløbere,

næste år kan I godt sætte X i kalenderen ved Kr. Himmelfartsdag og reservere dagen til en gang Naturstimarathon. Jeg er netop hjemvendt efter løbet...og...siger jeg bare...sikke en god oplevelse (jeg har godt nok ikke sensorisk kontakt med mine ben, men lad det ligge).

Natursti-marathon må kandidere til Danmarks smukkeste marathonløb !! Store dele af ruten løbes på en lille asfalteret sti, som ligger der, hvor der engang var togskinner .. der er faktisk en lille del af den gamle bane tilbage (Bryrup-banen), som idag benyttes til veterantog-bane...vi så det gamle lokomotiv og hørte det 'futte' mange gange under løbet...mægtigt hyggeligt. Rent naturmæssigt er ruten meget varieret..der løbes i løvskov, fyrreskov, granskov, åbne vidder, igennem smålandsbyer mv., og underlaget skifter flere gange mellem asfalt, grus og skovbund. Udsigten er meget, meget smuk....flotte syn over det jyske moræne-landsab...gårde, heste, køer...meget idylisk og meget fredfuldt. Ruten er forholdsvis flad, der er god forplejning undervejs...og hjemmelavet suppe, når man kommer i mål. Alt i alt et løb og en natur, man kan blive hængende lidt ved.

Jeg løb helt alene fra 21 og ind..og havde en morsom oplevelse ved 37 km mærket...PRÆCIS da min FR305 meldte 37 km var der en kridtstreg, hvor der stod '5 km VEND'. VEND ?? Eh..tænke, tænke...er dette en løbe-soduku eller ?..der er ikke kommet nogen imod mig...nej jeg løber videre...10 m senere kom 37 km mærkningen.

Nå, alt ialt kan dette løb ikke anbefales nok. Vi fik idag set danske vejr fra forskellige sider...perioder med sol, byger, haglbyger..frisk vind, læ og vindstille. På en flot solskinsdag uden for megen vind vil løbet være en kæmpe oplevelse hele vejen og med en god mulighed for at lave en hurtig tid.

Sengetid nu....hjerne kalder ben...hallo...hallooo ?